2015 SEEYOU@SU met Solid United en Herman Boon

2015 SEEYOU@SU met Solid United en Herman Boon

Op 8 februari 2015 organiseert Staphorst United weer een Seeyou@SU-avond samen met de band Solid United en spreker/cabaretier Herman Boon. We mogen gebruik maken van het gebouw van Christengemeente Bethel in Staphorst. De avond begint om 19.00 uur.

Staphorst United is niet aan een kerk gebonden. We willen één zijn in Christus, van welke kerk we ook zijn. Dus voel je welkom! Ook als je zoekende bent, nodigen we je uit om te komen. Wat is er nu mooier dan samen te zijn met allerlei mensen met verschillende achtergronden. We hebben tenslotte samen één doel en dat is God groot maken en Hem prijzen! Dit gaan we dan ook doen samen met de band Solid United.

Herman Boon
We leven in een heftige tijd. Er gebeurt van alles om ons heen. En juist in deze tijd hebben we elkaar als kinderen van God harder nodig dan ooit. Om elkaar te ondersteunen en te bemoedigen!
De spreker op 8 februari is Herman Boon. Hij is geboren op 6 juni 1958, getrouwd met Jenny en samen hebben ze vier kinderen. Hij is niet gelovig opgevoed en pas op latere leeftijd christen geworden. Herman is cabaretier, predikant, zanger en presentator. Hij maakt cabaret en toneel voor zowel volwassenen als kinderen en schrijft veel liedjes. Ook organiseert hij sinds 2003 een aantal keer per jaar ‘10 dagen bidden en vasten’. Herman weet op een duidelijke, humoristische wijze het woord van God te brengen!

De toegang van de avond is vrij. Er is wel een collecte bestemd voor de onkosten die Staphorst United voor deze avond maakt. De zaal is open vanaf 18:30 uur. Jong en oud is van harte welkom!
Na afloop is er gelegenheid om iets te drinken en gezellig na te praten.

Locatie: Christengemeente Bethel
Ebbinge Wubbenlaan 41b Staphorst
Zie: www.staphorstunited.nl

De SU-Band bestaat uit: Dick Bosman (drums), Mark Kootstra (elektrisch gitaar), Marja Krale (basgitaar), Hans van Dongen (hammond), Suzanne van Oostenbrugge (piano), Lisa Stoffer (piano), Arianne Lagerburg (zangleiding), Peter Huisman (gitaar+ zang), Markjan Logtenberg (geluid). Zang: Sharon Poolman, Jurgen Palland, Hans Bosman, Rebecca Kuiers, Frida Jaarsma Fenna Knol en Annelie van Dalfsen.