2014: Daniel Grevers

Poster 16-11-2014 HQ--

Op zondagavond 16 november a.s. organiseert Staphorst United weer een SeeYOU@SU-avond. Deze keer begint het om 19:00 uur in het gebouw van Christengemeente Bethel in Staphorst. 

De eigen huisband van Staphorst United heeft een nieuwe eigen naam: SOLID UNITED-BAND. Zo blijven de letters SU in beeld maar toch met een eigen, maar sterk verbonden betekenis.
Solid betekent: stevig, vast, hecht! Een 1-heid dus!
“United” betekent “verenigd”. Verenigd in Christus. Het verlangen van Staphorst United is om samen met mensen uit verschillende kerken, achtergronden samen één te zijn in Christus. Niet kijken naar de verschillen, maar juist naar wat ons samenbindt. Namelijk de liefde voor Christus. Al zijn wij met velen, wij maken deel uit van dat ene Lichaam. Het Lichaam van Jezus Christus. (1 Corinthiërs 12:12-21)

Verschillende kerken
De band bestaat uit christenen uit verschillende kerken die hetzelfde verlangen hebben: samen God groot maken, Hem loven, prijzen en eren met zang en muziek.
En wat is er nu mooier dan dit te doen met allerlei mensen uit allerlei verschillende kerken!

Daniël Grevers
De nieuwe spreker die uitgenodigd is, is Daniel Grevers. Hij is 25 jaar oud, getrouwd met Mathilde en samen hebben ze zoontje van 1,5 jaar. Al vanaf zijn tienertijd, heeft Daniël het verlangen dat er een generatie zal opstaan die Jezus wil volgen in elk aspect van het leven. En dat die realiteit van Jezus zichtbaar zal worden in de gehele omgeving! Het afgelopen jaar heeft Daniël jongerenwerk gedaan voor een kerk in Winterswijk. Hier heeft hij gemerkt dat er onder jongeren een verlangen is naar echtheid. Daar waar voorheen kerkmuren een grote rol speelden, ziet hij nu dat jonge mensen elkaar ontmoeten en samen op zoek gaan naar wie God is.

De toegang van de avond is vrij. Er is wel een collecte bestemd voor Staphorst United.
De zaal is open om 18:30 uur en start om 19:00 uur. Jong en oud is van harte welkom!
Na afloop is er gelegenheid om iets te drinken en gezellig na te praten.
Locatie: Christengemeente Bethel, Ebbinge Wubbenlaan 41b, Staphorst . Zie: www.staphorstunited.nl

De SU-Band bestaat uit: Dick Bosman (drums), Mark Kootstra (elektrisch gitaar), Marja Krale (basgitaar), Hans van Dongen (hammond), Suzanne van Oostenbrugge, Lisa Stoffer (piano), Arianne Lagerburg (zangleiding), Peter Huisman (gitaar), Markjan Logtenberg (geluid). Zang: Sharon Poolman, Jurgen Palland, Hans Bosman, Rebecca Kuiers, Frida Jaarsma en Fenna Knol. 

Evenemtenten