2013: Karim@SU:U2?

Zondag 24 november 2013 – 19:00u – praiseavond met StaphorstUnited in Bethel

Op zondagavond 24 november aanstaande organiseert StaphorstUnited weer een praiseavond vol muziek, ontmoeting, een gave spreker en gezelligheid. Om 19:00 uur starten we in het gebouw van Evangelische Gemeente Bethel aan de Ebbinge Wubbenlaan 41b in Staphorst. Spreker die avond is Karim Landousli.

Karim Landoulsi (37) is gedeeltelijk van Tunesische afkomst en is getrouwd met Angela. Samen hebben ze drie kinderen. Karim is oudste van een gemeente in Den Bosch en betrokken in de jongerenhulpverlening. Karim Landoulsi heeft een passie voor Jezus en een hart voor jongeren. Hij is een veelgevraagd spreker op jongerenevents.

Karim Landoulsi is vanuit de wereld tot geloof gekomen toen hij met zijn broer Skander een bruisende Surinaamse kerk inliep in Amsterdam. Daar heeft hij de liefde van God ontdekt en dat heeft hem diep veranderd. Karim was toen 15 jaar oud. Karim is een zeer gepassioneerd spreker. Er zijn weinig sprekers die zo dynamisch en humorvol een boodschap kunnen overbrengen. Dit heeft ook gemaakt dat Karim veel spreekt in jongerendiensten, waaronder Youth Alive van Opwekking.

SeeYou@SU is natuurlijk niet compleet zonder de geweldige SU-band! De eigen SU-Band – in vernieuwde samenstelling – heeft steeds weer een nieuw repertoire aan liederen van Psalmen voor Nu, Sela, uit Opwekking en uit Op Toonhoogte. De zaal is open om 18:45.

Iedereen is van harte welkom op dit feest!

 

SONY DSC

Evenemtenten