Interkerkelijke zangavond Rouveen – de Bron

Interkerkelijke zangavond Rouveen – de Bron
Met een volle kerk hebben we deze liederen zondagavond 30 oktober gezongen.
Via onze openbare Facebookpagina kan iedereen onze activiteiten volgen. Ook als je géén facebook-account hebt.
Op zondagavond 30 oktober was het dan eindelijk zover De interkerkelijke zangavond georganiseerd door de interkerkelijke stichting Staphorst United.
Met een akoestische setting van praiseband Solid United zijn er een reeks heerlijke liederen gezongen in het kleine de Bron-kerkje in Rouveen op zondag 30 oktober aan de Korte Kerkweg 2.
De kerkzaal stroomde vanaf 19:00 uur al vol en was ook helemaal vol toen het om 19:30 uur begon met het lied “Immanuël, God zelf is met ons” uit Opwekking.
Het was heel bijzonder om met elkaar over kerkmuren heen samen God eren, prijzen en aanbidden. Er was een hele positieve, open en gezegende sfeer.
“United” betekent “verenigd”. Verenigd in Christus. Eén als vrienden door de Geest van Jezus Christus. Niet kijken naar de verschillen, maar juist naar wat ons samenbindt; namelijk de liefde van en voor Christus.
Tijdens de zangavond is er ook een indrukwekkend filmpje gedeeld van OPEN DOORS rondom het lied “I have decided to follow Jesus”, waarna we het lied samen staande hebben gezongen. Na het lied “Good, good Father” zong Daniël Marx één van zijn prachtige eigen liederen: “VADERHART”.over de liefde van God de Vader voor zijn kinderen.
Na afloop tijdens de koffie en de thee kwamen er veel positieve reacties binnen:
“Ik heb vanavond genoten van de zangavond. Ik heb lekker meegezongen. Hartelijk dank voor de uitnodiging. Ik heb de volgende datum al weer in m’n agenda gezet.
“Het was heel fijn; dit mag van mij wel iedere maand’
Wauw, wat een mooie avond!!!
“Er rust zegen op”
Dat is zeer bemoedigend voor Staphorst United!

evenement-foto-akoestisch

Author Description

admin