Interkerkelijke zangavond met Daniël Marx & team

Interkerkelijke zangavond met Daniël Marx & team

Staphorst United organiseert opnieuw een interkerkelijke zangavond en deze keer in Staphorst, voor het eerst in de aula van basisschool de CNS in Staphorst op zondag 14 mei a.s. om 19:30 uur.

Dit is een vervolg op de 2 bomvolle, open, positieve, gezegende en geloofsopbouwende zangavonden in Rouveen eind vorig jaar.

De muzikale leiding is deze keer in handen van de Vlaamse singer/songwriter Daniël Marx uit Staphorst die met een team van muzikanten mooie lofprijs- en aanbiddingsliederen zal begeleiden.
Hij heeft o.a. gezongen bij “Nederland zingt” en hij heeft een eigen CD “Toon ons wie U bent”, waar hij ook wat van zal laten horen.

Opnieuw een tijd om samen over kerkmuren heen God te eren, prijzen en aanbidden. “United” betekent “verenigd”. Verenigd in Christus. Eén als vrienden door de Geest van Jezus Christus. Niet kijken naar de verschillen, maar juist naar wat ons samenbindt; namelijk de liefde van en voor Christus.

De entree is gratis, er is wel een collecte ten behoeve van Staphorst United om meer van deze avonden in de toekomst mogelijk te maken. Het is dan wel moederdag die dag, maar iedereen is welkom. Er is plaats voor zo’n 80 mensen.

Zondag 14 mei – Inloop met koffie/thee vanaf 19:00 uur. Aanvang: 19:30 uur – Aula basisschool CNS, Staphorster Kerkweg 38, Staphorst

Via onze openbare Facebookpagina kan iedereen onze activiteiten volgen. Ook als je géén facebook-account hebt.

Author Description

admin