Concert AT ONCE&Friends & Martin Brand – vrijdag 24 maart 2017

Concert AT ONCE&Friends & Martin Brand – vrijdag 24 maart 2017

Concert At Once&Friends- Urk komt naar Staphorst – ook Martin Brand zingt mee

Via het concept van www.zingenindekerk.nl heeft Staphorst United een mooi concert gepland op D.V. vrijdag 24 maart 2017.

Bericht 23 maart: Er zijn nu 215 kaarten gereserveerd; er is plaats voor max. 300 mensen in de kerk de Bron. De zaal is open vanaf 19:30 uur.

De drie muzikale vrienden van At Once groeiden samen op op Urk en raakten als solist, muzikant of dirigent al vroeg betrokken bij diverse koren. Inmiddels hebben ze alle drie een volle agenda als solo-zanger, dirigent, producer of muzikant. Met At Once werd een oude muzikale droom werkelijkheid: “We wilden al heel lang samen muziek gaan maken, om zo onze stemmen en muzikale talenten te bundelen, tot één geluid” vertellen de mannen. “We kunnen niet wachten om het Nederlandse publiek te laten kennismaken met onze driestemmige liederen met een inhoud waar we alle drie achter staan”.

“Als je iets doet moet je het goed doen” vervolgen de mannen. “We zien het als onze verantwoordelijkheid aan onze Schepper om alles uit onze talenten te halen wat erin zit. Daarom namen we ons debuut album op met een 46-koppig symfonieorkest.” De mannen combineren klassieke gospels als ‘Amen’ en ‘Is it well’ met speciaal voor de groep zelfgeschreven stukken over leven als volgeling van Christus. Af en toe komt nog wat opera voorbij. Tijdens concerten nemen de mannen regelmatig plaats achter de piano of het orgel. Afwisseling, humor, ontroering, herkenning en muzikale verrassingen kunnen bezoekers van een concert verwachten.

Klik hier voor een afspeellijst met liederen van AT ONCE

Data en locaties:

Vrijdag 24 maart – Staphorst – 20:00 uur – De Bron, Churchilllaan 2, Staphorst
12 mei – Bennekom
2 juni – Aalst
3 juni – Hoogezand
9 juni – Vlaardingen

Reserveer uw kaarten. De toegangsprijs is €5,00 per persoon. Voor reserveren klik hier.

Author Description

admin