Benefietconcert Red een Kind

Poster-Benefiet-Red-en-Kind

In samenwerking met Red een Kind uit Zwolle was er op zaterdag 24 september 2016 een benefietconcert worden gehoudenmet muzikale medewerking van zanger/liedschrijver Christian Verwoerd.

De prachtige liederen van Christian zijn hier te beluisteren.

Er is tijdens het concert speciaal aandacht gevraagd voor het werk van stichting Red een Kind uit Zwolle, waar Christian Verwoerd ambassadeur van is. Jenne Minnema van Red een Kind heeft gesproken over het werk van de stichting en iets delen uit Gods Woord.

De muziek is met name verzorgd door Christian Verwoerd. Hij omschrijft zichzelf als liedjesschrijver, zanger en muzikant. Het is zijn passie om door middel van liedjes te mogen vertellen over God en Zijn Koninkrijk. Christian heeft inmiddels vier albums uitgebracht. Zijn laatste album ‘Een duidelijk geluid’ kwam uit in het najaar van 2015. De liederen die Christian schrijft zijn over het algemeen Nederlandstalig. Ze gaan over allerlei thema’s van het geloofsleven en bevatten bemoedigende, aansporende en inspirerende teksten. Bekende nummers van zijn hand zijn onder andere ‘Als de berg Sion’ (Opwekking 735) en ‘Vol Ontzag’.

Op o.a. Refoweb is te lezen dat Christian goed wordt beluisterd.

Daarnaast heeft Johan de Wit, een bevriend bandlid van Christian en jong getalenteerd liedschrijver, ook een aantal liederen ten gehore gebracht.

Het concert duurde zo’n anderhalf uur met daartussen een pauze. In de pauze was er gelegenheid om de stand van Red een Kind te bezoeken en koffie/theee te drinken.

De entree was € 5,00 inclusief 1 consumptie. Kaarten konden gereserveerd worden. Op de locatie zelf konden ook kaarten worden gekocht. De opbrengst was voor Red een Kind.

Zaterdag 24 september, 19:30 uur in De Bron, Churchilllaan 2, Staphorst. Organisatie is in handen van Staphorst United.

Meer info: www.christianverwoerd.nl of via www.staphorstunited.nl