2012: Pieter van de Berg @ EG Bethel

See You @ SU is de nieuwe kreet van Staphorst United richting jongeren uit de eigen regio.
Op eigentijdse wijze organiseert deze interkerkelijke werkgroep van christenen uit Staphorst en Rouveen een reeks van drie bijeenkomsten op de zondagavond op drie verschillende locaties.

In september 2010 organiseerde SU in de sporthal een concert met Kees Kraayenoord en de Firezoneband en in 2011 was de Firezoneband er als hoofdact met lokaal talent in het voorprogramma. SU heeft het verlangen om jongeren uit de regio te bereiken met het evangelie van Jezus Christus en organiseert activiteiten waarin de liefde van God op eigentijdse wijze bekend wordt gemaakt.
Voor deze gelegenheid is er vanuit diverse kerkelijke achtergronden een eigen SU-Band gevormd. Voor de zomervakantie is hiervoor een oproep gedaan per email en via de weblogs van Rouveen en Staphorst.

Band
Vanuit diverse aanmeldingen is een complete band gevormd, die nu in de maand september flink aan het oefenen is op liederen van Sela, Michael W. Smith, Kees Kraayenoord en uit Opwekking.
De band bestaat uit: Sjoerd de Boer (drums), Jeroen Kooistra (electrisch gitaar), Arianne Lagerburg, Laura Hazelhorst (acoustisch gitaar), Jaap van Oostenbrugge (piano), Hans van Dongen (hammond), Marja Krale (basgitaar), Cindy Hilboezen, Liana Wobben (altsaxofoon) , Merlinde Wobben (trompet). De zang bestaat uit: Frida Jaarsma, Mascha Konterman, Talitha Keizer, Jurgen Palland en Rebecca Kuiers.
De eerste SU-tijd is op zondag 30 september a.s. om 19:00 uur in de evangelische gemeente Bethel, Ebbinge Wubbenlaan 41b in Staphorst.

Pieter van de Berg
Pieter van de Berg, dominee van de Gereformeerd Vrijgemaakte Kerk uit Staphorst zal die avond op een verrassende manier iets uit Gods Woord delen.
Na afloop is er koffie, thee of fris en is er tijd en gelegenheid voor ontmoeting.

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

De bijeenkomst van Staphorst United, die vanavond plaats had in de Bethel kerk in Staphorst was afgeladen vol. Er dienden stoelen bijgeplaatst te worden, ook zaten mensen in de gang en stonden achterin. Ds. Pieter van de Berg deed de overdenking. Een band speelde diverse Nederlandstalige en Engelstalige songs.

Uit een handenopsteekcheckout bleek dat de meerderheid uit de doelgroep van 16-30 jarigen bestond. Er werd gevraagd een volgende keer meer collega jongeren mee te nemen naar de bijeenkomsten.

Op 28 oktober is er een bijeenkomst in De Bron te Staphorst. 25 november in de Levensbron in Rouveen.

 

su2 su3 su4 su5 su6

Evenemtenten